OBAVJEŠTENJE- upisni materijal i anketa

Poštovani roditelji i mali drugari javljamo se sa dobrim i lijepim vjestima. Po preporuci kriznog štaba i nadležnih institucija sprovodimo anketu o vašim potrebama za organizovanje predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Anketa se prevashodno odnosi na naše postojeće korisnike koji imaju prednost nad novoupisanim potencijalnim korisnicima.

Eventualni preostali kapacitet bit će oglašen kao slobodan i ponuđen novim korisnicima. U skladu sa Vašim potrebama organizovat će se rad od 15.5. 2020.

Početak rada podrazumijeva prestanak vanrednog stanja i donošenje zvaničnog akta nadležnih institucija Republike i Grada o prestanku zabrane obavljanja djelatnosti.

Do tada mi pripremamo postojeće kapacitete i redovan plan i program za sprovođenje u narednom periodu.

Poseban akcenat stavljamo na naše predškolce i njihovu pripremu za školu. Druženje nam nedostaje 🙁 kao i Vama.

Znamo da Vam nedostaju vaše vaspitačice(tete), kuharice, spremačice i svi oni koji su dijelili sa Vama sve one iskrene osmijehe pa i suze, sve ono lijepo što je pratilo vaše odrastanje, nedostajete i vi njima, ali – PROĆI ĆE😉

Opet će vaš smijeh da se ori našim prostorijama i dvorištem, ponovo će radost ispuniti i vaša a i naša srca te će mo zajedno nastaviti put Vašeg zdravog i sretnog odrastanja u uspješne ljude.

Na datim linkovima su anketa i upisni materijal. Srdačan pozdrav i svako dobro Vam želimo. P.S. Sve smo se dogovorili, a nismo ju ni pomenuli. 😊😊